Szerzői jog megsértésének bejelentése

A nonstopmozi.hu oldal nem tárol és nem tölt fel semmilyen videót, filmet vagy média tartalmat.


Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak linkelve megjelöljük vagy beágyazva szolgáltatjuk és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!


Ha Ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását, kérjük írjon emailt a nonstopmozi@gmail.com címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagot és végleg tiltani, hogy ne legyen feltölthető újra.
The nonstopmozi.hu does not host or upload any video, film or media file.


In our servers we dosn't store any copyright content, all content are stored in other servers what not operated by us. We just link or embed them and categirise the content.


If you are a copyright owner and wish to issue a link removal request, please email nonstopmozi@gmail.com so we can remove the infringing content and ban it from being uploaded again.